Tavas 50 Mahallede Haşerelerle Mücadele Ediyor

Tavas 50 Mahallede Haşerelerle Mücadele Ediyor

İlaçlama ekipleri iş başında

A+A-

Halk sağlığını tehdit eden sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı başlatılan planlı ve entegre mücadelede kararlı olan Tavas Belediyesi termal sisleme ve ilaçlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Tavas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlama faaliyetleri merkez ve mahallelerinde vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için 7/24 iş başındalar.

 

Termal sisleme ile yapılan ilaçlamada kanalizasyon sulama kanallarının sinek ve lağım faresi gibi insan sağlığına tehdit eden zararlılar çevreye hiçbir zararı olmayan ilaçlarla ilaçlanıyor. Bunun yanı sıra merkez ve mahallelerinde sokaklar, gübrelikler ilaçlanarak halkın yaz boyunca rahat etmeleri amaçlanmaktadır.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "50 mahallemizi de içine kapsayan ilaçlama faaliyetlerimiz ekiplerimiz tarafından kararlılıkla sürdürülmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çevre dostu belediyeciliği ön planda tuttuk. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir çevrede yaşatmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.