Tavas Belediyesi ATO Zirvesine Renk Kattı

Tavas Belediyesi ATO Zirvesine Renk Kattı

Ankara Ticaret Odası'nca düzenlenen 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesinde Tavas rüzgarı esti.

A+A-

Zirvede içlerinde Avusturya, İtalya, Gürcistan, Güney Afrika, Ekvador ve Tanzanya'nın da olduğu bazı ülkelerin büyükelçilikleriyle çeşitli belediyeler, oda ve borsalar stant açtı. Stantlarda ülke, bölge ve yörelerin geleneksel ürünleri sergilendi.

Zirvede en çok ilgi gören stantlardan birisi de Tavas Belediye standı oldu. Tavas standında coğrafi işaretli olarak tescillenmiş geleneksel lezzetlerden Tavas baklavası, özel aromasıyla dikkat çeken ve patent çalışmaları devam eden Tavas kavunu ve ay çekirdeği Ankara ve farklı şehirlerden gelen vatandaşlarla buluştu.

Pek Çok Kişi Ağırlandı

Stantta Tavas Belediyesi pek çok misafiri de ağırlandı. Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurul Üyesi Dr. Mehmet Karabay, Ankara AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK ve MYK Üyesi, Yerel Yönetimler Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Tavas Belediyesi standına ziyarette bulundular.

Kaynak: Denizli Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.