Tavas Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Tavas Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Tavas Belediyesi'nde işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı.

A+A-

Tavas Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, sendika temsilcileri, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı ve işçiler katıldı.

 

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Tavas Belediyesi'nde imzaladıkları toplu iş sözleşmesiyle elde edilen artışın bölgede en iyi oran olduğunu vurgulayarak, "Bugün Tavas Belediyesi'nde tarihi bir anı yaşıyoruz. Bilindiği üzere Büyükşehir Yasasıyla kapanan belediyelerde Tavas Belediyemiz bünyesine de birçok işçi kardeşimiz katıldı. Bu sözleşmeyle de farklı ücret ortadan kaldırıldı. Yaptığımız toplu sözleşmeyle Tavas Belediyesi'nde işçilerimizin iş barışı ve huzurunu sağlama adına bu bir dönüm noktasıdır. Bunun gururu ve sevinci içindeyiz. Bu anlamda Başkanımız Turhan Veli Akyol ve Başkan Yardımcımıza ve birim müdürlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise, çalışanlarımızın emeğinin karşılığını, iş barışı ve huzurunu kalıcı kılmak adına ne gerekiyorsa yaptıklarını vurgulayarak, "Çalışanlarımızın haklarını koruyarak onları memnun etmeden verim beklememizin mümkün olmadığı bilincindeyiz. Çalışanlarımıza %70'lere varan zam yapıldı. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde yoğun bir tempoyla çalıştık. Çalışanlarımız büyük bir gayretle, fedakarlık göstererek çalıştılar. Alın terinin, gayretin ve çalışmaların meyvesini artarak alacağımızı ümit ediyorum. Şuanda bir miladı yaşıyoruz. Belediye çalışanlarımızın fiziki anlamda da tüm ihtiyaçları karşılanarak halkımıza en iyi hizmetin verilmesi için elimizde olan imkanları sonuna kadar kullanmaktayız. Memurumuzla işçimizle tüm personelimizle huzurlu bir ortamda halkımıza daha fazla üreterek faydalı olma çabasındayız. Sosyal belediyecilik kapsamında verimlilik, etkinlik ve yetkinlik kavramları vardır. Bu kapsamda daha iyi hizmet etme ve zamanı iyi değerlendirmemiz gerekir. Tavas Belediyesi'nde hem hakların verilmesi hem de insanlarımıza verdiğimiz değerin hissettirilmesi anlamında en iyi noktada olduğumuzu düşünüyorum. Çalışan bütün personelin mutluluğu, huzuru, aile mutluluğu bizim olmazsa olmazımızdır. İmzaladığımız toplu sözleşmenin ilk olarak işçilerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Konuşmaların ardından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, toplu iş sözleşmesini imzaladı. Toplu iş sözleşme töreni, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.