Tavas Belediyesi'nden Örnek Proje

Tavas Belediyesi'nden Örnek Proje

Tavas'ın kültür, sanat hayatına renklilik katacak olan 500 kişi kapasiteli amfi tiyatrosunun tamamlanmasında sona gelindi.

A+A-

Amfi tiyatroyla birlikte Bağlar Mesireliğinin de çehresi komple yenilendi. Bağlar Mesireliğinin akustik havasına iyi gelecek olan tesisin, dekoratif dış cephe, aydınlatma, su izolasyonu gibi teknik çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak Tavaslıların hizmetinde olacak

.

Geniş bir alana sahip olmasının vermiş olduğu avantajla Bağlar Mesireliğinde piknik, spor alanları, yürüyüş parkurları ve bisiklet yollarının yapımı tamamlandı. Ağaçların içinde oldukça ferah bir alana sahip olan mesire alanı yaz ayına hazır olarak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Tavas Belediyesi tarafından yapılan ve uygulamaya sokulan bu hizmetlerin yanı sıra vatandaşların ve gençlerin, internete özgür ve sınırsızca girebilmeleri için ücretsiz internet hizmeti başlattı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Belediye olarak tüm projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Bağlar Mesireliğimizin düzenlenmesi ve amfi tiyatro çalışmalarımızın sonuna geldik. 500 kişilik kapasiteye sahip amfi tiyatro alanımızda açık hava etkinliklerimizi yapacağız. Talep doğrultusunda vatandaşlarımızın da etkinliklerini burada yapmaları için teşvik edeceğiz. Bağlar Mesire alanımızı tam kapasiteyle hizmet verecek şekilde donatıyoruz. Tavasımıza hayırlı olsun. Serin, ferah ve refah bir ortam Tavaslılarımızı ve misafirlerimizi bekliyor.

Bağlar mesireliğimiz tüm yaz boyunca farklı şehirlerden gelen insanlarımızın da dinlence durağı oluyor. Buraya gelen herkese sınırsız ve ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladık. Bu artık çağımızın gerçeği. Yenileneceğiz, gelişeceğiz ve çağın tüm gerekliliklerine uyum sağlayacağız. Bizim Sosyal Belediyecilik anlayışımız budur. Hep hizmet, tam hizmet" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.