Tavas'ın Dev Kompleksi Tamamlandı

Tavas'ın Dev Kompleksi Tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 4 ilçede yapılan 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden bir tanesi olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi bitti.

A+A-

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yol alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın şehir merkezi ve Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere 4 ilçede yaptığı yedi kapalı yüzme havuzu ve spor komplesinden bir tanesi olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi bitirildi.

 

13 bin 720 metrekarelik bir inşaat alanı olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 1 tane yarı olimpik yüzme havuzu, 1 tane eğitim havuzu bulunmakta. 2 tane çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 adet antrenör odası, doktor odası, 2 tane soyunma odası ve engelli tribününün olduğu dev komplekste yüzme sporu ile beraber değişik spor dallarının da yapılacağı 1 tane halı saha, 2 tane basketbol sahası, 2 adet badminton sahası, 1 tane tenis kortu ve yürüyüş parkuru bulunmakta. Kısa zaman içinde açılışı gerçekleştirilecek olan dev kompleks Tavas ilçesiyle beraber bölgeye hizmet verecek.

 

"Güzellikler katmaya devam ediyoruz“

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu güzel komplesin Tavas ve Denizli’ye kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını söyleyerek, Tavas’a ve Denizli’ye yakışan yatırımları teker teker tamamladıklarını, sağlıklı nesillerin yetişebilmesi ve her yaştan vatandaşın spor yapabilmesi amacıyla tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

 

Kapalı yüzme havuzunda verilecek yüzme kursuyla beraber pilates, zumba, masa tenisi gibi pek çok salon sporu dalında da kurs vereceklerini ayrıca futbol, basketbol, badminton ve tenis için 6 tane de saha yaptıklarının altını çizen Başkan Osman Zolan, 7'den 70'e tüm vatandaşların burada spor yapacağını, sevdikleriyle beraber çok güzel vakit geçireceklerini, Denizli’ye ve tüm ilçelere güzellikler katmaya devam ettiklerini, desteklerini kendilerinden esirgemeyen aziz milletin kendilerine verdileri bu emanete sahip çıkmak için gece gündüz çalışmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.