Tavaslı minikler eTwinning projesine başladı

Tavaslı minikler eTwinning projesine başladı

Tavas Hakimiyet İlkokulunda öğrenciler teknolojinin zararlarından korunmak İçin eTwinning projesine başladılar.

A+A-

Denizli / Tavas Hakimiyet İlkokulu Minik Yıldızlar anasınıfı öğrencileri teknolojinin zararlarından korunmak, teknoloji kullanımı hakkında bilinçlenmek için eTwinning projesine başladılar. Minik Yıldızlar proje kapsamında uygulanacak çeşitli etkinlikler ile aileleri ve arkadaşlarıyla verimli zaman  geçirmeyi, eğlenerek, yasak olmadan öğrenecekler. Bu sayede teknolojiden uzak, yarının bilinçli bireylerin yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Proje Kurucusu  Konya Melikşah Anaokulu Psikolojik Danışman ve  Rehber Öğretmeni Fatma Kevser ŞAHİN’in liderliğinde Minik Yıldızlar Sınıfı Okulöncesi Öğretmeni Satı YILDIZ veliler ve öğrenciler ile 5 hafta boyunca evde ve sınıfta çeşitli etkinliklere yer verecek. Bu sayede öğrenci ve velilerimizin teknoloji kullanım sürelerini gözden geçirebilecekler ve  sanal oyunlardan aldıkları haz yerine ailesi ve arkadaşları ile daha kaliteli, eğlenceli zaman geçirebildikerini yasaklar koymadan görebilmelerini hedefliyor.

Satı YILDIZ” Projemize 10 ilden 10 farklı öğretmen ile eş zamanlı olarak başladık. Çocuklarımızın başlarda ekran ile geçirdiği zaman bizi rahatsız etmezken bu durum zamanla giderek artıyor ve çeşitli problemlere yol  açıyor. Eğer önlem alınmazsa bağımlılığa dönüşe biliyor. Başladığımız eTwinning projesi ile öğrencilerimizin ekrandan uzak geleceğin bilinçli sağlıklı bireylerinin olmalarını hedefliyoruz” dedi.

 Yıldız “ projenin amacına ulaşması için büyük bir özveri ile etkinlikleri uygulamaya devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.