Tavas’ta Korkutan Yangın

Tavas’ta Korkutan Yangın

Denizli ilinin Tavas ilçesinde, çatısına yıldırım düşmüş olan ilkokulda yangın meydana geldi.

A+A-

Alevlere teslim olan 3 katlı okulun çatısı ve son katı tümüyle yandı. İtfaiye birimleri yaklaşık 1 saatlik bir çalışma sonrasında yangını kontrol altına alabildiler. 


Yangının dün saat 21.00 sularında, Tavas İlçesi'nin Yahşiler Mahallesi'ndeki Yahşiler İlkokulu'nda gerçekleştiği öğrenildi. Yağmurun başlamasından sonra 3 katlı okulun çatısına düşen yıldırımın ardından yangın çıktı. Alevler çatıyı tümüyle sardı. Okuldaki yangını fark eden çevre sakinleri, 112 Acil servis ve itfaiyeden yardım talep ettiler.

Büyük Hasar Oluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Tavas ve Kale şubesi ekipleri yangın yerine gönderildi. Okula ulaşan 4 ayrı itfaiye birimi, çatıdaki alevlere iki farklı noktadan müdahale ettiler. Yangında çatı ve üçüncü kat tümüyle yandı. İtfaiye ekiplerinin yangını ortalama 1 saatte kontrol altına aldıkları ve söndürdüklerini ifade edildi.

Yangından sonra okulda büyük bir hasar meydana geldi. Çevre sakinleri, okulda meydana gelen yangının yıldırım düşmesinden sonra başladığını, yıldırım düştüğü sırada mahallede de elektriklerin kesildiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.