TBMM BAŞKAN VEKİLİ OĞLUNU ASKERE UĞURLADI

TBMM BAŞKAN VEKİLİ OĞLUNU ASKERE UĞURLADI

TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, oğlu Ozan Karaca'yı askere uğurladı.

A+A-

TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın oğlu Ozan Karaca, vatani görevini yapmak üzere bedelli askerlik statüsü kapsamında askere gitti. İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ve İzmir'de avukatlık yapan Ozan Karaca, askerlik vazifesini yapmak üzere Burdur'daki 58'inci Komando Eğitim Alay Komutanlığına teslim oldu.

Annesi Gülizar ve babası Mehmet Karaca'nın yanı sıra nişanlısı Ezgi Emrem ve ailesi ile dün birliğine teslim olan Avukat Ozan Karaca, 15 Mayıs 2024'te yapılacak yemin töreni ile askerlik vazifesini tamamlayacak.

AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI

TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, sosyal medya hesabından oğlunu askere uğurlamanın sevincini paylaştı. Anne Karaca, "Biricik oğlum asker oldu… Güzelliklerle git, tezkereni onurla, gururla al evine dön oğlum" ifadelerini kullandı.

TBMM BAŞKAN VEKİLİ OĞLUNU ASKERE UĞURLADI

ŞAFAK 25

Birliğine teslim olan oğlu Ozan Karaca'nın fotoğraflarını paylaşan anne Karaca, "Şafak 25… Sağlıkla, onurla… Hayırlı tezkereler diyerek sarılıp, asker ocağına can yarımı bıraktım." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.