Tek Tek Ziyaret Ediyor

Tek Tek Ziyaret Ediyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçeye bağlı Çakır mahallesi ilkokulunu ziyaret edip, öğretmen ve öğrenciler ile buluştu.

A+A-

Okul Müdürü Gamze Keskin ‘in karşıladığı Başkan Şevkan’a, Fen İşleri Müdürü  Memiş Canbaz ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer eşlik ettiler.

Okulun genel durumu ile alakalı bilgiler alan Başkan Şevkan, okulda görev yapan öğretmenler ile sohbet etti.

Bizim Görevimiz

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi  Şevkan, kendilerinin öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim görmelerini istediklerini, bu sebeple okulların ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde görmek amacı ile tek tek ziyaret etiklerini, çocukların iyi ve güvenli bir ortamda eğitim almalarının, eğitimlerinde herhangi bir sorun yaşanmamalarının kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Okulun fiziki şartları ne kadar iyi olursa, öğrencilerin de o kadar okula karşı ilgili olduğunu vurgulayan Başkan Şevkan çocukların en iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamanın kendileri için görev olduğunu, tüm çabalarının ve gayretlerinin de bu yönde olduğunu, çocuklara eğitim hayatlarında başarılar dilediğini, onların başarılı olmalarını sağlamanın için kendilerinin de üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.