TEMA Heyeti Başkan Gürlesin’in Konuğuydu

TEMA Heyeti Başkan Gürlesin’in Konuğuydu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 12 şehirden 300 kişinin katılımıyla yapılan TEMA Bölgesel Gönüllü Toplantısı için Denizli’ye gelen TEMA Vakfı temsilcilerini konuk etti.

A+A-

Kısa ismi TEMA olan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, bölgesel toplantılarını yapmak için Denizli’yi seçti. Bu kapsamda bir dizi etkinlikte bulunan TEMA Vakfı temsilcileri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyarette bulundu. Başkanlık makamında yapılan ziyarette Başkan Gürlesin’e, çalışmalar hakkında bilgiler veren TEMA Vakfı Pamukkale İlçe Sorumlusu Nesrin Buluş, ilçe sınırları içerisinde ilkokul birinci sınıftan lise son sınıfa kadar 115 sınıfta sene boyunca TEMA doğa eğitimleri yapıldığın ifade etti.

Açıklamasının devamında Buluş, bu eğitimler ile TEMA’yı tanıtma olanağı bulduklarını, bunun yanında doğa yürüyüşleri ve fidan dikimi gibi etkinlikler yaptıklarını, amaçlarının TEMA’nın yapılmış olan çalışmalarını geleceğin teminatı olan gençlere anlatmak olduğunu ve bu çalışmaların süreceğini ifade etti.

TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu ve Türkiye’de 730 bin gönüllüyle çalıştıklarını, hızlı bir biçimde gönüllü sayısının arttığını, senede 5 defa gönüllülerle bir araya geldiklerini, bu defa gönüllülerle Denizli’de bir araya geldiklerini ifade etti.

Doğayı Önemsiyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise ziyaretten ötürü teşekkür edip, kendilerinin kuruldukları günden beri projelerinde doğayı önemsediklerini, fidan dikimi başta olmak üzere doğayı korumak amacı ile ellerinden geleni fazlası ile yaptıklarını ve yapmayı da sürdüreceklerini, kendilerinin geleceğe daha yeşil bir Pamukkale bırakmak amacı ile projelerini hayata geçirdiklerini ve ziyaretleri için teşekkür ettiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.