Ters Yönden Girince…

Ters Yönden Girince…

Denizli ilinin Çivril ilçesinde çok ilginç bir olay gerçekleşti. At arabası sürücüsü olan Kadir Akgöz'e, trafiği tehlikeye düşürdüğünden 108 TL ceza aldı ve bu ceza ile Çivril tarihine geçti. İşte detaylar...

A+A-

Çivril ilçesinde ilk kez bir at arabasına ceza kesildiği öğrenildi. İlçe çapında 50'den fazla at arabası olduğu ve trafik denetimlerinin süreceği dile getirildi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Çivril Belediyesinin meclis toplantısında alınan karar ile ilçede kullanımda olan at arabalarına plaka takma zorunluluğu gelmişti. Bu kararından ardından kontrolleri fazlalaştıran zabıta ve trafik ekipleri, Koçak yolunda yapmış oldukları kontrollerde trafik akışına ters yönden gelen bir at arabasını ve sürücüsünü cezalandırdı.

Plakası Dikkatleri Çekti

Hamam Mahallesi Kumluk bölgesi Koçak yolu üstündeki uygulamada kesilmiş olan 108 liralık ceza makbuzunun plaka kısmında 'at arabası', araç cinsi bölümünde de 'plakasız at arabası' yazması dikkatlerden kaçmadı.

Cezayı kestikten sonra makbuzunu da at arabası sürücüsüne Kadir Akgöz'e veren polis ekipleri, sürücüyü plaka takması ile alakalı da uyarmayı ihmal etmediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.