Tin, Ramazan Ayını Kutladı

Tin, Ramazan Ayını Kutladı

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Ülkemizin kritik bir süreçten geçtiği bu günlerde mübarek Ramazan ayının birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizli halkının mübarek Ramazan ayını kutladı. Yazılı bir basın açıklaması yapan ve 11 ayın sultanı olarak bilinen Ramazanın başlangıcı nedeniyle bir açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Tin, Ramazanın birlik ve beraberlik duygularının daha da üst düzeyde olmasını temenni etti.

 

Paylaşmanın önemine işaret eden Başkan Tin, “Ramazan ayı, kaynaşma adına çok önemli bir aydır. Müslüman alemi, 11 ayın sultanının gelişini büyük bir heyecan ve coşku ile yaşıyor. Bu aylar, zengin ile fakir arasında köprü kurulduğu değerli zaman dilimleridir. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu müstesna bir ay içine girdik. Bu ayda yardımlaşma ve dayanışma duygumuzu en üst seviyeye çıkarmak lazım. Ülkemizin kritik bir süreçten geçtiği bu gunlerde Ramazan'ın birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.