Tin'den İŞKUR'a Ziyaret

Tin'den İŞKUR'a Ziyaret

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İŞKUR Denizli İl Müdürü Fatih Işık’ı ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İŞKUR Denizli İl Müdürü Fatih Işık’ı ziyaret ederek salgın sürecinde kurumun yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Şahin Tin; “Ne bu devlet sahipsiz, ne de milletimiz. Ülkemizde çarkların dönmesi için tüm imkânlar seferber edildi. Özellikle bu zor dönemde hem çalışanlarımızı koruduk, hem de işverenlerimizi destekledik. Salgın illetine karşı mücadelede devlet millet hep birlikte kenetlendik” dedi.

 AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, İŞKUR Denizli İl Müdürü Fatih Işık’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Devletin korona salgınına karşı mücadelede oldukça başarılı bir süreç yönettiğine işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Dünya tarihi ve zor bir dönemden geçiyor. Biz de Türkiye olarak bu zor dönemi en hafif etki ile atlatmanın gayretini veriyoruz. Dünyada kol gezen salgın illetinin dünyayı akıl almaz sıkıntılara düçar eylediği bu dönemde ülke olarak bizler de bu musibetten en hafif etkiyle kurtulmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Bu süreçte sabır, fedakârlık, dayanışma ve özveri ile hareket eden işveren ve çalışanlarımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Çalışanlarımızı Koruduk, İşverenimizi Destekledik

Şahin Tin; “Özellikle ticari alanda virüs musibetine karşı verilen mücadelede alınan tedbirden etkilenen işletmelere kolaylıklar sağlandı, destekler sunuldu, çalışanları da koruyucu önlemler alındı. İŞKUR’umuzun koordine ettiği kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izinde nakdi ücret desteği ve 15.03.2020'den sonra işten çıkarılanlara nakdi ücret desteği ile akabinde üç aylık süreyle işletmelere çalışanlarını çıkarmamaları yönünde bir uygulamanın hayata geçirilmesi gibi birçok önemli adım atıldı. Bugüne kadar sadece Denizli’de 6.524 firmamız kısa çalışma ödeneğine müracaat etmiş ve toplamda 65.672 çalışanımıza ödeme yapılmıştır. 

Işık Teşekkür Etti

İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, Milletvekili Şahin Tin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Her zaman olduğu gibi özellikle pandemi ile mücadele sürecinde de vekilimiz desteklerini bizlerden esirgemedi, her zaman bizlerin yanında oldu. Karşılaştığımız sorunların üstesinden gelebilmemiz için üst düzey çözümler geliştirdiği, hassasiyeti, duyarlılığı ve destekleri için Şahin Tin milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.