TRT'den Canlı Yayın Yapılacak

TRT'den Canlı Yayın Yapılacak

Başkan Osman Zolan, tüm vatandaşları 10 Haziran 2018 Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı Denizli ziyaretiyle Kadir Gecesi programının yapılacağı Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi'nin açılışına çağırdı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleştirilen iftar buluşmalarının yanında sahur sofralarında da vatandaşlar ile buluşmayı  sürdürüyor. Bu çerçevede Şirinköy Mahallesi'nde kurulmuş olan sahur sofrasına, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile çok sayıda vatandaş katılımda bulundu. Sahur programına katılımda bulunan herkes ile tek tek selamlaşan Denizli Milletvekili Şahin Tin ile Başkan Osman Zolan, halkın ramazanlarını kutladı.


 

Vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek istek ve önerilerine kulak veren Milletvekili Tin ve Başkan Zolan, mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Osman Zolan, sahur programına katılımda bulunan tüm vatandaşlara teşekkürlerini sunarak, bu manevi iklimin, bu güzelliğin hep beraber yaşanması gerektiğini, burada çocukların ve gençlerin olduğunu, bu değerleri gelecek nesillere aktarmaları gerektiğini ve bu ortamları özlediklerini ifade etti.

 

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kadir Gecesi'nde Denizli'de

 

Tüm vatandaşları 10 Haziran Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine çağıran Başkan Osman Zolan, 10 Haziran Pazar günü saat 13:30’da  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Ekim Bulvarı'nda halk ile kucaklaşacağını ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar sofrasının pazar gününde Üçler Mahallesi'ndeki Hilal Camii önünde gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Osman Zolan, iftara Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın da katılacağını, orada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yle beraber güzel bir iftar olacağını, daha sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi'nin açılışının hep birlikte yapılacağını, TRT’nin, Kadir Gecesi’nde açılacak olan Külliye’den canlı yayın yapacağını, herkesin tüm programlara davetli olduğunu dile getirdi.

 

“Barış ve huzur içerisinde beraberce yaşıyoruz”

 

Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sahurda buluştuklarını ifade ederek, kendilerini Şirinköylü hemşehrileri ile buluşturdukları için Osman Zolan Başkana teşekkür etti ve ülkenin güvenliği için nöbet tutan tüm güvenlik kuvvetleri için dua istedi. Şahin Tin,  onlar sayesinde, al bayrağın dalgalandığını, barış ve huzur içinde beraberce yaşadıklarını, söyledi.

 

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-9375184740448063"

data-ad-slot="8229491422">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.