''Tüm Öğrencilerimizin Çalışmalarında Başarılar Dilerim''

''Tüm Öğrencilerimizin Çalışmalarında Başarılar Dilerim''

''Tüm Öğrencilerimizin Çalışmalarında Başarılar Dilerim''

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Pamukkale Üniversitesi Ailesi olarak, çeyrek asırlık eğitim öğretim yolculuğunda çeşitli başarılarla taçlandırılmış 25 yılı geride bırakmanın onuru ve gururu içindeyiz. Üniversitemiz, daima aklın ve bilimin ışığında gerçekleştirdiği akademik çalışmalarına, bilim ve teknolojide yapılan gelişmeleri yakından takip ederek bilgi ve bilim üretmeye, ismini ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtan önemli akademik projelere imza atmayı sürdürecektir.

Öğrencilerin talepleri doğrultusunda, kendini sürekli yenileyerek ve geliştirerek dinamizmini koruyan Pamukkale Üniversitesi, kurulduğu günden bugüne mühendislik dallarından eğitime, sağlıktan ekonomiye genç beyinler yetiştirmeye devam edecektir.

Pamukkale Üniversitesi’nin Rektörü olarak, başta öğretim üyelerimiz olmak üzere,  tüm öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılar dilerim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.