Tüm Programlardan Yardım İstedi

Tüm Programlardan Yardım İstedi

Denizli’ye bağlı Çivril ilçesinde ikamet eden Cemile Aycan 3 sene evvel kaybolan kızının bulunması için yetkililere seslendi.

A+A-

Denizli'ye bağlı Çivril ilçesi Kıralan mahallesinde ikamet eden Cemile Aycan eşinden boşanmasının ardından ortadan kaybolan 22 yaşındaki kızı Ayşen Aycan'ın bulunması için yetkililerden yardım talep etti. 3 senedir kayıp olan kızının ölü ya da diri bulunmasını talep eden anne Aycan, kızının boşandıktan sonra kaybolduğunu, boşandığı eşiyle birkaç kez Çivril'e geldiğini bildiğini ve kızının ondan sonra kaybolduğunu, kızımı görenlerin Allah rızası için söylemesini, ciğerim yandığını ve kendisinin artık dayanamadığını belirtti.

Gitmediği Yer Kalmadı

Kızının kaybolmasının ardından jandarmaya kayıp başvurusunda bulunan anne Cemile Aycan kızıyla alakalı hiç bulguya rastlayamadığını dile getirdi. Kolluk kuvvetlerinin aramalarından sonuç alamayan anne, kızı için Müge Anlı da dahil olmak üzere kayıpları arayan televizyon programlarına da katılıp yardım istedi. Kızının kaybolmasının üstünde 3 sene geçmesine rağmen herhangi bir haber alamayan gözü yaşlı anne kızı ile ilgili gelecek haberin yolunu bekliyor.

Kaynak: genccivrilgazetesi 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.