Tüm Türkiye'de Eş Zamanlı Açıklama

Tüm Türkiye'de Eş Zamanlı Açıklama

İdlib'de şehit olan askerlerimizi anmak üzere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin önderliğinde tüm Türkiye genelinde diğer illerdeki STK'larla eş zamanlı, ortak basın açıklaması yap

A+A-

Denizli'de DTO Başkanı Uğur Erdoğan yaptığı açıklamasında "Öncelikle bugüne kadar şehit olan tüm civan yiğitlerimizi, kahraman cengaverlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, huzurlarında saygıyla eğiliyoruz. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Acımız derin ancak, biliyoruz ki şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacaktır. Şehit aileleri. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile aziz milletimize başsağlığı diliyoruz" dedi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"İş dünyamız ve sosyal hayatımızı temsil eden oda. borsa, birlik, sendika ve dernekler olarak, sayıları yüzbini bulan tüm üyelerimizle. Denizlili hemşehrilerimizle, başta şehit aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız, gönüllerimiz bir: duamız bir.

Bizim için söz konusu vatansa. gerisi teferruattır. Muzaffer ordumuzun zaferden zafere koşması için. üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız: emir biliriz. Şunu çok İyi biliyoruz ki. şanlı ayyıldızlı albayrağımız varsa, bağımsızlığımız var. biz varız. Dosta güven veren, düşmana korku salan güçlü bir ordumuz varsa, bu topraklarda huzur içinde ve güvendeyiz, her Türk. vatanı ve bağımsızlığı için canı dahil neyi var neyi yoksa bir an bile gözünü kırpmadan verir. Türk'ün vatan sevgisi, şüphe götürmez, çünkü imandandır!

Her Türk asker doğar. Unutmayalım ki devletimiz varsa biz de varız. Vatanımız varsa, biz de varız. Milletimiz varsa biz de varız. Bayrağımız varsa biz de varız. Devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.