Tunceli'den Yürekleri Yakan Haber

Tunceli'den Yürekleri Yakan Haber

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Tunceli-Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde dün saat 18.30 sularında hava koşullarının yağışlı ve soğuk olması sebebi ile 2 asker donarak şehit oldu.

A+A-

Tunceli iline Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinden acı bir haber alındı. 2 kahraman askerin donarak şehit olduğu haber duyanları kahretti.

2 ASKERİMİZ DONARAK ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanlığı, operasyon dönüşünde askerlerin dinlenmeye çekildiklerini ve bu esnada kar yağışının başladığını ifade etti. Bakanlık, Jandarma Özel Harekat timindeki askerlerden ikisinin donarak şehit olduğunu dile getirdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde, 22 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 06.00'dan beri başlanılan "Şehit J.Asb.Çvş. Mehmet Yılmaz Operasyonu" çerçevesinde 2 JÖH Timi, 26 Ekim 2018 Cuma günü saat 18.30 sularında, Tunceli 2'nci JÖH, Tb.K.lığı unsurları tarafından icra edilen K/G faaliyeti sırasında, hava koşullarının yağışlı ve soğuk olması sebebi ile 2 personelin donarak (hipotermi) şehit olduğu ve şehit personelin tahliye işlemlerinin planlandığı ifade edildi.

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.