Türk Milleti’nin ve Devleti’nin Varlığı Daim Olsun

Türk Milleti’nin ve Devleti’nin Varlığı Daim Olsun

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

A+A-

Yayınladığı bir mesajla, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Vatanı ve milleti için şehadet şerbetini içmiş gelmiş geçmiş her kim varsa tüm şehitlerimizi rahmetle; bayrağı ve bağımsızlığı için aziz kanını toprağa dökmüş gazilerimizi ise şükranla anıyorum. Şehit anaları ve babalarının ellerinden öperken, aramızdan ayrılmış gazilerimizin ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı daim olsun.” dedi.

Zaferler Ayı

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “30 Ağustos Zaferi ile taçlanan milletimizin zaferler ayı Ağustos’u, geride bırakıyoruz. 26 Ağustos 1071’deki Malazgirt Zaferi ile Anadolu’yu vatan edinen milletimiz, 23 Ağustos 1921’deki Kurtuluş savaşımızın dönüm noktası niteliğindeki Sakarya Meydan Muharebesi ile yaklaşık 1000 yıldır yaşadığı bu topraklardan canı pahasına da olsa çıkmayacağını, Dumlupınar’daki 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan 26 Ağustos 1922’deki Büyük Taarruz ile de namusu bildiği vatanını kimselere bırakmayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Tarihe mal olmuş badireler atlatarak Anadolu’nun Fethi’nden bugünlere kadar gelen Türk Milleti, 2023 hedefleri doğrultusunda daha güçlü bir Türkiye’yi inşa etme yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Milletimiz, 21’inci asırda, sadece vatan toprakları içindeki yurttaşlarının değil, yurt dışındaki soydaşları ile ecdadımızın asırlar boyunca huzur ve güvenle yönettiği farklı coğrafyalardaki mazlum toplumların da hamisi, duası ve umudu olmuştur. Var oldukça da, Türk İslam coğrafyasının sancağı, adalet ve güvenin timsali, insanlığın teminatı olmaya devam edecektir.

 Denizli iş dünyası olarak bizler de, insan odaklı hizmetlerimizle gönülleri, bereketli ve örnek ticari faaliyetlerimizle de sınırlar ötesindeki zihinleri fethetmeye, uluslararası pazarlara Türk Malı’nın damgasını vurmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, vatanı ve milleti için şehadet şerbetini içmiş tüm yiğitlerimizi rahmetle; bayrağı ve bağımsızlığı için aziz kanını toprağa dökmüş gazilerimizi ise şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin anneleri ile babalarının ellerinden öperken, aileleri ile aramızdan ayrılmış gazilerimizin yakınları da şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun; Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı daim olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.