TÜRKAV Iğdır Şubesi Depremzedeler İçin Kuran-ı Kerim Okuttu

TÜRKAV Iğdır Şubesi Depremzedeler İçin Kuran-ı Kerim Okuttu

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Iğdır Şubesi üyeleri “Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden hayatını kaybeden ve yaralan vatandaşlar için dualar etti.

A+A-

TÜRKAV Iğdır  Şubesi tarafından Ulu Camide  düzenlenen programa, Iğdır Cumhuriyet başsavcısı Serkan Başaran,Iğdır Emniyet Müdürü Dr.Oğuzhan Yonca, TÜRKAV Iğdır Şube Başkanı Kurban Parlar MHP Merkez ilçe başkanı Turap Erol, Ülkü Ocakları başkanı Alpaslan Çelikten ile çok sayıda vakıf üyesi katıldı.

TÜRKAV Iğdır Şubesi olarak “Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların yararını sarmak adına ilk günden bu yana çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden TÜRKAV Iğdır Şube Başkanı Kurban Parlar, “Hatay, Malatya ve Kahramanmaraş'tan Iğdır’ımıza gelen Depremzede kardeşlerimize  sahip çıkmaya çalışıyoruz.. Akabinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle vefat
eden vatandaşlarımız için vakıf olarak camide , Kur'an-ı Kerim Tilaveti ardından duamızı yaptık. Depremde hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi gören vatandaşlarımıza şifa, milletimize de başsağlığı diliyoruz. Rabbim, milletimizi ve ülkemizi her türlü kaza, bela, afet, musibet ve fenalıktan korusun” ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.