Türkiye Cumhuriyeti Sizlere Emanettir

Türkiye Cumhuriyeti Sizlere Emanettir

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj paylaştı.

A+A-

Adıyaman mesajında şöyle dedi;

19 Mayıs Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının, kurtuluş meşalesinin elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının başlangıcıdır. KUTLU OLSUN !.. 

Özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, egemenliğimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan Aziz Gençlerimiz;
19 Mayıs, gençlik; gençlik gelecek demektir. Sizler Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük teminatısınız. 

Her şeyin hızla değiştiği bir çağda yaşıyoruz. Bu hızlı değişim içinde bilimde, sanayide, teknolojide ve sanatta sizin enerji ve heyecanınıza, sizin arzu ve hayallerinize bu ülkenin ihtiyacı var.

Şunu unutmayın ki; Ülkemizi muasır medeniyetler üstüne çıkaracak olan şey sizin fikirleriniz, sizin buluşlarınız, sizin düşünceleriniz, sizin azim ve kararlılığınız olacaktır. 

Omuzlarınızdaki bu yükün ağırlığını ve sorumluluğunu asla unutmayın.

Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan TÜRKİYE CUMHURİYETİ SİZLERE EMANETTİR. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuz olmalıdır.

Bizler Şehit Gazi Sen Ailesi olarak sözde değil, özde duygularla, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle , gazilerimizi minnet ve saygıyla yad ediyoruz. 

Kıymetli gençlerimizin bayramınızı  tebrik ediyoruz. Sizlere selam ve sevgilerimizi sunarken Şehit Gazi Sen Ailesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu beyan ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.