Türkiye Şehitlerine Ağlıyor!

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor!

Bugün 3 eve daha ateş düştü. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 3 uzman çavuş şehit oldu.

A+A-

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden art arda acı haberler geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün 3 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan şehitlerimiz sayfasına göre, nisan ayından bu yana 42 asker şehit oldu.

MSB’den yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 07 Temmuz 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile yaşanan çatışmada kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Murat Yıldırım şehit olmuş, 3 personelimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine, bugün PKK'lı teröristlerce açılan taciz ateşinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Sabah saatlerinde de açılan taciz ateşi sonucu Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın şehit olduğu Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulmuştu.

sehitler-16-9-1657205744.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.