Türkmen Anasından Başkan’a Önemli Mesaj

Türkmen Anasından Başkan’a Önemli Mesaj

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Çal Çakırlar Mahallesi’nde yaşayan Türkmen Alevisi Behiye Çınar, pazar yerinde karşılaştığı ilçenin MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’a teraziyi gösterdi, “Adaletin temsilcisi sen oldun başkan. Böyle devam et” dedi.

Geçmişte Ötekileştirildik

Pazarlarda kendi yetiştirdiği tarım ürünlerini satan 65 yaşındaki 2 çocuk annesi Behiye Çınar, Çal pazarını ziyaret eden Başkan Fethi Akcan ile karşılaştı. Bir anda eline teraziyi alıp, havaya kaldıran Çınar, “Başkanım, sen adaletli bir insansın. Bizlerin dergahına geldin, bizim duamızı izledin. Biz aleviler geçmişte maalesef dışlandık, ötekileştirildik. Siz geldiniz adalet geldi. Adaletin temsilcisi sen oldun başkan. Böyle devam et” dedi.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, “Hangi siyasi partiye mensup, hangi düşünceye, hangi inanışa sahip olursa olsun, Çal’ı bir aile gibi düşünüyoruz. Asla kimseyi ötekileştirmeyiz. Hepimiz de aynı sokağın çocuklarıyız. Bizim Çal’da yaptığımız en önemli hizmette kardeşliği tesis etmek olmuştur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.