Türk’ün mermisi sapık kaçak göçmen’in selfıe’sine benzemez!

Türk’ün mermisi sapık kaçak göçmen’in selfıe’sine benzemez!

Denizli İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık son dönemde tartışma konusu olan mülteci ve göçmen konusu ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

Başkan Akışık konu ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

Türk’ün mermisi sapık kaçak göçmen’in selfıe’sine benzemez !

Tüm Türkiye’de olduğu gibi hatta çok daha fazlasıyla mülteci ve düzensiz göçmen sorununu Denizli’mizde yaşıyoruz 

Ahlakın ve kanunun en güzel temsilcilerinden olan Denizli adeta Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna döndü , sokaklarımız hiç anlamadığımız lisanda konuşan insanlarla dolu .

Öncelikle en büyük endişemiz bu kaçak göçmenlerin ulusal haberlere de konu olan silahlı pozlar verdiği Denizlimizde bir acıya sebep olmadan gerekli tedbirlerin iktidar ve devlet kurumlarınca dikkate alınmaması .

Ancak daha da acısı bir Bakan’ın Türk Kadını’nın namusuna kolayca iftira atmak pahasına sapıkça davranan kaçak göçmenleri savunmasıdır .

Ne demektir Afgan Suriyeli selfie çekiyor Türk kadını da kadraja kendini atıyor söylemi ?

Bir Türk Milliyetçisi Anne olarak bu sözleri kabul etmek imkansızdır . Sayın geçmişi belli bakan siz Türk Kadınını konu mankeni , fotoğrafta poz verme heveslisi mi sandınız ?

Türk’ün mermisi sapık kaçak göçmen’in selfıe’sine benzemez!

Siz ki Türk Kadını , Anneleri başta olmak üzere iç güvenlikten sorumlusunuz , bir gün canına tak eden bir Türk Aile Reisi , bir Türk Kadını meşru müdafaa ile cinayete karışınca benzer sözlerle ne var bunda sapık kaçak göçmenler de sıkılan her merminin önüne atlıyor diyerek kendi vatandaşlarımızı savunacak mısınız ?

Daha fazla gerilim yaşanmadan sınırlarımıza sahip çıkın , suça karışanları derhal sınır dışı edin , kaçakların ülkemizde barınmasına , tacizlerine ve suçlarına göz yummayın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.