Ülkücüler Rayif Başkanın Cenazesinde Bir Araya Geldi

Ülkücüler Rayif Başkanın Cenazesinde Bir Araya Geldi

Önceki gün korona virüs sebebi ile yaşamını yitiren Türk Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu toprağa verildi.

A+A-

Dün, korona virüs sebebi ile yaşamını yitiren Rayif Kurşunoğlu'nun cenazesi Ülkücü camiayı bir araya getirdi.

Cenaze törenine Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin, MHP il yönetimi, Merkeze Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Türk Eğitm Sen Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı ve İyi Parti ve MHP il yöneticileri ile diğer sendika başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Rayif Başkanın cenazesi önce sendika binasının önüne getirildi ve burada kılınan cenaze namazının ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile beraber memleketi Denizli’nin Çal ilçesi Ortaköy Mahallesine götürülerek toprağa verildi.

 

Kurşunoğlu için ilk tören, Türk Sağlık-Sen Denizli Şubesi önündeki Atatürk Parkı'nda yapıldı. 

Tabutunun üzerine Türk bayrağı ile Türkiye Kamu-Sen flaması örtülen Kurşunoğlu için, sosyal mesafe kurallarına uyularak cenaze namazı kılındı. Namazın ardından İstiklal Marşı okundu. 

Törene siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı. 

- Mahallesindeki törende Zolan ile Kahveci de yer aldı

Kurşunoğlu'nun cenazesi daha sonra memleketi olan Çal ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'ne getirildi. 

Buradaki cenaze namazına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci de katıldı. Cenaze, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Yuvası Müdürlüğünde çalışan Türk Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi 53 yaşındaki Rayif Kurşunoğlu'nun, Aralık ayının başında yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı.

Bir süre evde karantinada kalan Kurşunoğlu, durumunun ağırlaşması üzerine Denizli Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Kurşunoğlu, dün sabah yaşamını yitirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum