Ülkücüler Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktı

Ülkücüler Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çivril ilçe başkanlığı, soğuk havalarda aç ve susuz kalan sokak hayvanlarını unutmadı.

A+A-

Denizli'de, aç ve susuz kalan sokak hayvanları için hazırladıkları su ve mama dolu kapları şehrin farklı bölgelerine yerleştiren Çivril  Ülkü Ocakları mensupları, vatandaşlara ve esnaflara  sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaları konusunda çağrıda bulundu.

Denizli'nin Çivril ilçesinde mahalle ve  caddelerde  daha önceden belirledikleri yerlere su ve mama dolu kapları bırakarak, artan soğuk hava karşısında aç ve susuz kalan sokak hayvanlarına yardım etmeyi hedefleyen Çivril  Ülkü Ocakları, esnaf ve vatandaşlardan  da olumlu tepki alırken İlçede bayat ekmeklerin israf olmaması için Bayat ekmek kutusu projesinin olumlu ilerlediğini belirtti. Ayrıca, bayat ekmek kutlularının yakın zamanda arttırılacağı öğrenildi.

Devam Edecek

Ülkü Ocakları  Çivril İlçe başkan vekili Ali Türk,  “Hz. Peygamber (S. A.V.) efendimiz de, ‘Merhamet edene Allah da merhamet eder; siz yerdekine merhamet edin ki gökteki de size merhamet etsin’ hadisini hatırlatan Başkan Vekili Türk, Bizler Ülkücü gençler olarak bir nebze de olsa farkındalık yaratmak adına Çivril ilçesinin hemen hemen tüm sokaklarına su ve mama bıraktık. Bu kapların günlük rutin tedariğini de yapıyoruz yapmayı da devam ettireceğiz dedi. Ayrıca başkan Vekili Türk, Bu projeyi hayata geçirmemize katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diyerek, herkesin bütün hayvanlara değer vermesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.