Ümit Bahtiyar Askerleri Dualarla Uğurladı

Ümit Bahtiyar Askerleri Dualarla Uğurladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Çivril ilçesi Özdemirci Mahallesi’nde askere gidecek olan gençler için organize edilen Mevlit programına katıldı.

A+A-

Özdemirci Mahallesi’nde asker mevlidine katılan Bahtiyar, mahallede hala tamamlanamayan düğün salonu ve üstyapı çalışmalarının 1 Nisan sabahında itibaren çalışmaların hızlandırılarak bir an önce tamamlanacağını belirtti. Bahtiyar, “Denizli’nin böyle güzide bir mahallesine gelirken, Büyükşehir Belediye Başkanı olmuşum ve buraya hizmet getirememişim gibi utandım. Özdemirci’ye hangi yüzle geleceklerini merak ediyorum” dedi.

“SÜREYYA TEYZEMİZİN DERDİNE DERMAN OLACAĞIZ”

CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Ömer Köseoğlu ve Millet İttifakı kurmayları ile esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Bahtiyar’a yağmur yağdığında evinin önünde biriken yağmur sularının evin içine girdiğini ve mağduriyet yaşadığını dile getiren Süreyya Kaplan sorunlarını anlattı. Süreyya Kaplan her yağmurda evinin önünde biriken yağmur sularının evinin içerisine girdiğini ve evini su bastığını, Belediye’ye gittiğinde ‘Senin evin bizi ilgilendirmiyor’ cevabını aldığını söyledi.

“MİLLET İTTİFAKI İLE HİZMET ALMAYAN KALMAYACAK”

Süreyya Kaplan’ın mağduriyetini gidermek için çalışmaya başlayacaklarını söyleyen Bahtiyar, “Biz bunları birer not olarak aldık, Denizli’nin birçok yerinde köylerde büyük sıkıntılar var, Büyükşehir yasası dolayısıyla. Düğün salonu olarak başlamış ve bitmemiş bir bina var. Pazaryeri, yollar ve Denizli’nin birçok köyünde yaşanan su sıkıntısı, su meselesi bizim 5 yıl görev süremiz tamamlanmadan tüm Denizli’mizde çözüme kavuşacak. Büyükşehir gibi bir gücü kontrol edenler israf içerisindeler. 15 yıldır neredeyse tüm belediyeleri elinde tutan AKP belediyeciliği ve Özdemirci’nin hali ortada. 15 yıl insan hayatında büyük bir süre, sorunlar çözülmedi. Biz Millet İttifakı olarak, Ben İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, CHP Çivril Belediye Başkan Adayı değerli insan Ömer Köseoğlu ve diğer aday arkadaşlarımızla bir güç birliği yaptık.  Bu güç birliği ile 31 Mart’ta seçimleri alacağız. Buna inanıyor ve sizlere güveniyoruz. Destek ve dualarınızı bekliyoruz. 31 Marttan sonra 5 yıl boyunca nasıl bir Özdemirci aldık, nasıl bir Özdemirci bırakacağız buna şahit olacaksınız” dedi.

Yaşadıkları sorunlar nedeniyle sosyal yaşamlarında ve ihtiyaçlarını karşılama noktasında büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten Özdemircili vatandaşlar Ümit Bahtiyar’a destek sözü verdiler ve kendisine güvendiklerini belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.