Ümit Yardım: Ülkemiz Bunları Hak Etmiyor!

Ümit Yardım: Ülkemiz Bunları Hak Etmiyor!

Gelecek Partisi Dış İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı emekli büyükelçi Ümit Yardım Denizli'ye geldi.

A+A-

Yardım, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanlığınca düzenlenen kahvaltılı basın açıklamasında yeni anayasa vurgusunu yaparak gündemi değerlendirdi.

Ak parti hükumetinin sürekli gündemi değiştirmekle meşgul olduğunu, Türkiye'deki gerçekleri sürekli saptıran bir hükumetin iş başında olduğunu dile getiren büyükelçi, basın toplantısında " Halkın gerçek ihtiyaçları dışında sürekli Kanal İstanbul, Türk Tabipler Birliği, Anayasa Mahkemesi Başkanı ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polemiği, baronun parçalanması ile gündem değiştirilirken dış politika ve pandemi gerçekleri neredeyse unutuldu.Tutturmuşlar bir değerli yalnızlık hikayesi, bu şekilde halkı gerçeklerden uzak tutmaya çalışıyorlar." dedi.

Doğu Türkistan Zulmü

Dış politikayı yerden yere vuran eski büyükelçi Yardım, "Doğu Türkistan'da yaşayan Türklere işkence ve zulüm yapılıyor. Ne iktidardan ne de ortağından ses çıkmıyor. El yordamı ile yönetmeye çalıştıkları ülkemiz bunları hak etmiyor." dedi.

Sık sık Doğu Türkistan davasına sahip çıkan emekli büyükelçi ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım, Soydaslarımıza sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım ve Aydın İl Başkanı ile birlikte yaptıkları basın açıklaması gazetecilerin sordukları soruların cevapları ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.