Üst Yapı Birer Birer Tamamlıyor

Üst Yapı Birer Birer Tamamlıyor

Üst Yapı Birer Birer Tamamlıyor

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesini birer birer tamamlıyor. Bu kapsamda şehrin en işlek caddelerinden biri olan Kazım Kaynak Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi 1271 Sokak’ta asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Üst yapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Siteler, Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman Mahallelerinde hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesini tamamlamasının ardından, bir süre önce başladığı üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Ulus Bulvarını örnek bir cadde haline getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, daha sonra başladığı Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral ve Yeşilköy Caddesi 1. ve 2. kısım asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 6 şeritli 3384 Sokak'ın üst yapısını da tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden olan Kazım Kaynak Caddesi ve Eski Honaz yolu olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi 1271 Sokak’ta asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

 

Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karaman Mahallesi Kazım Kaynak Caddesi’nde 1.300 ton asfalt dökerken, cadde toplam 4 şeritten oluştu. Akkonak Mahallesi ile Yenişehir ve Servergazi mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan Kazım Kaynak Caddesi modern ve güvenilir yapısıyla vatandaşların hizmetine açıldı. Eski Honaz yolu olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi 1271Sokak’ta ise altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmaları kapsamında 1.100 ton asfalt döküldü. Toplam 2 şeritten oluşan 1271 Sokak’ta ayrıca parklanma alanları da oluşturuldu.

 

“Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapısı tamamlanan bölgelerde hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarının devam ettiğini ve birer birer çalışmaların tamamlandığını ifade etti. Başkan Zolan, “Vatandaşlarımız bizlere inanıp güvendiler, zor bir işe soyunduk. Şükürler olsun ki, alt yapı çalışmalarımızı bitirip, üst yapı çalışmalarına başladık ve hızlı şekilde üst yapılarımızı da tamamlıyoruz. Denizlimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Denizlimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.