Üst Yapı Çalışmaları Hızlandı

Üst Yapı Çalışmaları Hızlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını bitirdiği yerlerin üst yapı çalışmalarını da hızlandırdı.

A+A-

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganı ile yoluna devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı biten Çardak'ın Gemiş Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarını da bitirdi. 7 bin 350 ton sıcak asfalt dökülen mahallenin ara arterlerine 200 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezi ile beraber ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından alt yapısı biten Çardak İlçesinin Gemiş Mahallesi'nde bir süre evvel kilit parke taşı ve sıcak asfalt çalışması başlatılmıştı.

 

Denizli Büyükşehir DESKİ'nin 50 bin metrelik içme suyu hattı ile beraber 34 km kanalizasyon hattı ve 1 tane paket arıtma tesisi projesini yürürlüğe soktuğu Gemiş Mahallesi'nin Atatürk ve Pınar Caddesi'ne sıcak asfaltını da döktü. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 4 km'lik iki caddeye toplamda 7 bin 350 ton sıcak asfaltın döküldüğünü ve mahalle aralarına da 200 bin metrekarelik kilit parke taşı döşendiğini belirtti.

 

"Tek derdimiz var hizmet etmek"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz verdiklerini ve şehir merkezinde ne varsa ilçelerde de aynısının olacağını dile getirdi ve alt yapısı biten Gemiş Mahallesinin sıcak asfalt ve kilit parke taşı ile buluşturduklarını belirtti.

 

Vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmeyeceğinin altını çizen Başkan Osman Zolan, kendilerinin tek derdinin hizmet etmek olduğunu, vatandaşların derdine derman olarak, isteklerini en kısa zamanda yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini, bugüne kadar çözülemez denilen birçok sorunu çözdüklerini ve çözmeye de devam edeceklerini ve Denizli’nin kazanmaya devam edeceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.