Vali Atik' Çal ve Bekilli Ziyaret Etti, Bilgi Aldı

Vali Atik' Çal ve Bekilli Ziyaret Etti, Bilgi Aldı

Vali Ali Fuat Atik, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bekilli ve Çal İlçelerimize gitti.

A+A-

Bekilli İlçesi’nde Kaymakam Vekili İrem Baha Yağan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanmasının ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali, ilçenin genel durumu ve Covid-19 ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Vekili İrem Baha Yağan’dan brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bekilli Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Belediye Başkanı Mustafa Çoban’dan ilçede yürütülen çalışmalar ve ilçeye yapılan yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

Sonrasında Bekilli İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik güvenlik güçlerinden halkın güvenliği ve huzuruna yönelik ilçede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bekilli İlçe ziyaretinin ardından Çal Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik; Kaymakam Selin Sarı’dan İlçenin genel durumu ve pandemi süreci ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Ali Fuat Atik Çal Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Fethi Akcan’dan ilçede yürütülen çalışmalar ve ilçeye yapılan yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

Vali Ali Fuat Atik, Çal İlçesi ziyaretinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru el sanatları ürünlerin bulunduğu sergiyi gezdi.

Vali Çal belediyesini ziyaret ettiği esnada Uğur Yaygın ve Ayşe Keskin çiftinin nikâh törenleri gerçekleşmekte iken çiftin Vali Ali Fuat Atik’i davet etmesi üzerine, çiftin nikâh törenine katılarak onların bu mutlu gününe şahitlik etti.

Son olarak Çal İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik güvenlik güçlerinden halkın güvenliği ve huzuruna yönelik ilçede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alarak ilçe ziyaretini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.