Vali Karahan 2 İlçede Temaslarda Bulundu

Vali Karahan 2 İlçede Temaslarda Bulundu

Denizli Valisi Hasan Karahan Çardak ve Bozkurt İlçelerine ziyarette bulundu.

A+A-

Valimiz Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilk olarak Çardak ilçemize gitti.

Ziyarette Çardak Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan Kaymakam Kerem Türker’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Valimiz Hasan Karahan Kaymakamlık ziyaretinde ayrıca; Çardak Kaymakamı Kerem Türker, Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy ve AFAD İl Müdürü Ali Etiz’in katılımıyla 08 Ağustos 2019 günü Çardak ve Bozkurt ilçelerinde  yaşanan depremden sonra bugüne kadar bu  İlçelerimizde, Kamu Kurumlarınca gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi almak üzere bir toplantı düzenledi.

Daha sonra Çardak Belediyesi’ne geçen Valimiz Hasan Karahan, burada Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’dan Belediye’nin ilçede gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilgi Aldı

Belediye ziyaretinin ardından, TOKİ tarafından deprem sonrası yapımı hızlandırılan ve bir bölümü depremzede vatandaşlarımıza tahsis edilecek olan TOKİ konut inşaatlarını inceleyen Valimiz Hasan Karahan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çardak ilçe ziyaretinin ardından Bozkurt ilçemize geçen Valimiz Karahan, Bozkurt Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, Kaymakam V. Kerem Türker’den ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından, deprem sonrası depremzede vatandaşlarımıza tahsis edilmek üzere planlanan TOKİ inşaat sahalarını da yerinde inceleyen Valimiz Karahan, yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.