Vatan Adayları Honaz’da

Vatan Adayları Honaz’da

Vatan Partisi milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Mahmut Pak, Vatan Partisi Honaz İlçe Başkanı Ahmet Gündüz ile birlikte Honaz pazarını ve esnafını ziyaret etti.

A+A-

Pazarcının ve esnafın sorunlarını dinleyen Vatan Partililer Türkiye'nin bir kuşatma altında olduğunu AKP iktidarının ülkeyi bölmek için 2002 senesinde Amerika tarafından iktidara getirildiğini aktardılar. Yine ülkeyi bölmek amacıyla çözüm süreci diye bir sürecin uydurulduğunu ve AKP'nin ülkenin bölünmesi için zemin hazırladığını söylediler. Muhalefet partilerinin  de bütün bu yaşananları izlemekle yetindiğini, bir tek Vatan Partisinin bu sürece karşı durduğunu belirttiler. Vatan Partisi'nin Ergenekon Balyoz gibi Türk Ordusu ve Vatan Partisi' ne karşı yapılan kumpaslara karşı dimdik ayakta kaldığını ve ülkeyi böldürtmediğini belirttiler.

Ayrıştırılmaya çalışılan ülkenin ekonomisinin de bütünlük göstermeyip dışa bağımlı olacağını aktaran Vatan Partililer pazarcıların ve esnafların gelirindeki düşüşün temel sebebinin ekonomideki dışa bağımlılık olduğunu söylediler.

Pazarcılar ve esnaflar siyaseti yakından takip ettiklerini ve Vatan Partisi'nin her zaman doğruları söylediğini partililere ilettiler. Pazarcı ve esnaflardan oy sözü alan Vatan Partililer vatandaşlarla selamlaşarak günlük çalışmalarını tamamladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.