Vatan Partisi Sarayköy'ü Ziyaret Etti

Vatan Partisi Sarayköy'ü Ziyaret Etti

Vatan Partisi Sarayköy'de umut oldu.

A+A-

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları seçim çalışmalarına ilçelerde pazar esnafıyla, dükkan sahipleriyle, köylülerle kucaklaşarak, yurttaşların sorunlarını,dertlerini  dinleyerek devam ediyor. Sarayköy’de halkla buluşan Vatan Partisi Sarayköylüler’e umut oldu.

“Ünlü eriği ve pamuğu ile Sarayköy Denizli’nin önemli ilçelerinden biriydi ama son yıllarda ürettiğimiz ürünlerin geliri hasat masraflarımızı karşılamıyor bu yüzden üretim bitme noktasına geldi” diyen köylüler meclisteki partilere de ‘13 yıldır mecliste kavga gürültüden başka birşey olmuyor, dertlerimize hiçbir çözüm üretmiyorlar’ sözleriyle sitem etti.

 Yurttaşlara çözümlerini anlatan Vatan Partisi adayları; “Vatan Partisi meclise girdiği andan itibaren çok şey değişecek. Saraylarda lüks içinde yaşayanlar eşyalarını toplamaya başlayacaklar. Biz vatanımız ve halkımız için yola çıktık. Emeğimizin karşılığını bulduğu, çocuklarımızın güvenle yaşadığı bir geleceği hep birlikte kuracağız, sizlere söz veriyoruz” diyerek Sarayköy halkından oy istediler.

“SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYORUZ”

Pazarda 84 yaşında olmasına rağmen satış yapan Ayşe nine ile Konya Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden mezun olan Çağlar Göcen’in sözleri dikkat çekiciydi. 

“Her seçim öncesi gelip umut verip gidiyorlar sonra dönüp yüzümüze bakan olmuyor. 84 yaşıma rağmen para kazanmaya çalışıyorum, bunca yıldır verdiğimiz emeklere rağmen bu rezillikleri yaşıyoruz” diyen Ayşe nine milletvekili adaylarına adınız gibi vatanımıza da bu vatanda yaşayan insana da sahip çıkın bize umut olun dedi.

İşsiz bilgisayar mühendisi Çağlar Göcen ise; “Ülkemizde binlerce diplomalı işsiz var. Umutla onlarca sınava girdim şimdi de pazarda satış yaparak hayatımı kazanmaya çalışıyorum. Hükümet üniversiteleri bunun için mi açıyor? Genç arkadaşlarım bu durumu göz önüne alarak sandığa gitmeli” sözleriyle Denizli’nin en genç adayı Yadigar Özen’e destek verdiğini ifade etti.

 

 

VATAN’IN ADAYLARI SARAYKÖY SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Pazar ve esnaf gezilerinin ardından Sarayköy seçim bürosunun açılışına geçen Vatan Partisi adayları Ufuk Abalıoğlu ve Hüseyin Mercan açılışta yaptıkları konuşmalarda ‘Atatürk Cumhuriyeti’nin temeli Altıok Programı, Vatan Partisi’nin programıdır. Cumhuriyet’in kurulmasının ardından 1930’lu yıllarda ekonomisi hızla büyüyen iki ülkeden biri olan Türkiye’yi yeniden kuracağız. O zaman genç Cumhuriyet’in hızla ilerleyişine Türk mucizesi demişlerdi. Türk mucizesini yeniden canlandıracağız’ vurgularını yaptılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.