Vatandaşlar 2 Gün Sonra Dışarı Çıktı

Vatandaşlar 2 Gün Sonra Dışarı Çıktı

İçişleri Bakanlığı tarafından konulan ve 2 gün devam eden sokağa çıkma yasağının bitmesi ile Denizli'de vatandaşlar sokağa çıktı.

A+A-

DENİZLİ (AA) -

Bakanlıkça 10 Nisan Cuma günü yayımlanmış olan genelgeyle korona virüs ile mücadele çerçevesine uygulanan 48 saatlik sokağa çıkma yasağının bitmesi sebebi ile vatandaşlar, evlerinden dışarı çıktı.

Polis ekipleri, uygulamanın sona ermesi sebebi ile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ile şehrin işlek noktalarına çıkan vatandaşları sosyal mesafeye uymaları ile alakalı uyarırken bazı kişilerin açık olan benzin istasyonlarındaki marketlere gittiği gözlendi.

Mecbur Kaldım

İhtiyacını almak için dışarı çıkan Mehmet Aşık, "Mecbur kaldığım için çıktım. Tabii özgürlük güzel bir şey ama böyle zamanda da kendimize dikkat etmemiz lazım. Toplum ne gerekiyorsa uyması lazım. Yöneticilere kolaylık olsun diye her türlü fedakarlığı yapmak zorundayız. İnşallah bir an önce bu sıkıntılardan kurtuluruz." dedi.

Yıldız Madan, hava almak için dışarı çıktığını ifade ederek "Devletimiz burada milletini düşünüyor, halkını düşünüyor.  Onun için de çaba gösteriyor halkı olarak. Gayretlerinden dolayı takdir ediyoruz kendilerini. En doğrusunu yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.