Vatandaşlardan Önemli İstek

Vatandaşlardan Önemli İstek

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Korona virüsü ile alakalı yaptığı açıklamada Çameli dışındaki vatandaşlara hitap etti.

A+A-

Denizli'nin Çameli İlçesi'nin çok sevilen bir bölge olduğuna dikkat çeken belediye başkanı Cengiz Arslan tüm yurttaşlara seslenerek, corona virüsün tamamen etkisini kaybedinceye kadar ilçeye gelmemelerini istedi. Çameli'den özellikle  Ortaca, Dalaman, Köyceğiz ve diğer illerden gelen Çameliler bulunduğuna dikkat çeken Başkan Arslan, bu sıkıntılı günleri atlatıncaya kadar evlerinden ayrılmamalarını ve ilçeye gelmemelerini istedi.  

Başkan Arslan zor günleri hep birlikte atlatmak istediklerini belirterek şunlara yer verdi; "İkinci evi olarak ilçemizi belirlemiş tüm yurttaşlarımızın, ülke olarak zor zamanlarda geçtiğimiz bugünlerde salgının yayılmasını önlemek ve sevdiklerimizi korumak için ilçemize gelmemeleri önemle rica olunur.Tekrar bir arada olabilmemiz için bugün ayrı kalmamız şart. Güzel günler yakın. Yeter ki kurallara uyalım. evlerimizde kalalım. Sağlıklı günler geçirmek dileğiyle."

DIŞARI ÇIKMAMAK İÇİN BİRBİRİMİZİ UYARALIM

İlçede bulunan vatandaşların çok acil İhtiyaçları dışında ilçe dışına çıkmamaları, virüsün bulaşmaması için çok büyük önem arz ettiğini dile getirdi. Başkan Arslan, "Ayrıca ilçemize zorunlu hallerden ilçe dışından gelen kişi ve kişilerin 14 gün kuralına uyarak evden çıkmamaları kendilerini gönüllü karantinaya almaları kendi ve toplum sağlığı için çok önemli olup mahallelerimizde dışarıdan gelen ve bu kurallara uymayanları lütfen uyaralım dikkate almayanları mahalle muhtarlarımıza ve yetkililere bildirelim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.