Vatan'ın 7 Adayı da İş Başında

Vatan'ın 7 Adayı da İş Başında

Vatan Partisi’nin çalışmalarında dikkat çeken yönlerden biri de sıra farkı gözetmeksizin tüm adaylarının ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek yurttaştan oy istemesi.

A+A-

Denizli’nin birçok ilçesine giden adayların son durağı tekstilin merkezi Buldan ile Çardak ilçesi ve Kaklık mahallesi oldu.

 

ABALIOĞLU: ANADOLU KAPLANI DENİZLİ’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

 

Vatan Partisi milletvekili adayı Ufuk Abalıoğlu bereberindeki milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Mehmet İyice, Füsun Özçelik, Yadigar Özen, Hüseyin Mercan ve partililerle birlikte anne memleketi Buldan’da pazar, kahve ziyaretleri yaptı. Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde hastalarla görüştü. Esnafları tek tek dinleyen Abalıoğlu partisinin çözüm önerilerini anlattı.

 

Abalıoğlu’nun “Denizli tekstiliyle, tarımıyla Türkiye’nin büyük şehirlerinden biriydi. Yürütülen yanlış politikalar sonucu tarlalarımızı ekemez olduk. Tekstil sanayimiz iflasın eşiğine yaklaştı. Bundan en çok etkilenen Buldan olmuştur. Biz pazarlarımızda yerli ürünlerin olması için ticaret güvenliğimizi sağlayacağız. Kendimizin üretebileceği ürünleri dışarıdan almayacağız. Komşularımızla şimdiden kurduğumuz ilişkilerimizi geliştirerek bölgede güvenle ticaret yapacağız. Anadolu kaplanı Denizli’yi yeniden ayağa kaldıracağız” sözleri esnaftan büyük ilgi gördü.

 

“TÜRKİYE’Yİ SAVUNAN TEK LİDER DOĞU PERİNÇEK”

 

Çardak ve Kaklık pazarlarında köylülerle ve pazar esnafıyla görüşen Vatan Partisi milletvekili adayları özellikle de köylülerden büyük ilgi gördü. Bir köylünün; “Atatürk’ün CHP’sinden eser kalmadı nerede Atatürk,İnönü nerede Kılıçdaroğlu! Cumhuriyet’ten, birlikten vazgeçemeyiz. Bugün bunları bir tek siz söylüyorsunuz. Türkiye’yi savunan tek lider var o da Doğu Perinçek’tir. Oyum Vatan’a helal olsun” sözleri dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.