Vatan'ın Adayları Memleketlerinde Coşkuyla Karşılandı

Vatan'ın Adayları Memleketlerinde Coşkuyla Karşılandı

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Vatan Partisi ilçe çalışmalarına Tavas ve Acıpayam’da devam ediyor.

A+A-

Vatan Partisi milletvekili adayı Hasan Korkmazcan doğup büyüdüğü memleketi Tavas’ta komşularıyla, arkadaşlarıyla buluştu. Vatan Partisi milletvekili adayı Av. Rüstem Can da memleketi Acıpayam’da esnafı ziyaret etti, seçim bürosu açılışı yaptı.

 

“TAVAS SİZİN HİZMETLERİNİZİ UNUTMAYACAK, OYLARIMIZ VATAN’A”

 

Vatan Partisi milletvekili adayları ve Tavas ilçe örgütü üyelerinden oluşan heyet Tavas’ta esnafı ziyaret etti, pazarda köylülerle buluştu. Çaybahçelerinde, parklarda oturan Tavas halkını dinledi. Tavaslı olan ve dört dönem Denizli Milletvekilliği yapan Hasan Korkmazcan’a ilgi büyüktü. “Biz hizmeti Korkmazcan zamanında görmüştük, yaptıklarını hala unutmayız” diyen birçok Tavaslı Vatan Partisi’ne oy vereceğini ifade etti. Tavas Park Kahvesi ziyareti sırasında bir yurttaş; “Buradan çok siyasetçi çıktı, biri şimdi bakan ama gelip bir kez sıkıntınız nedir diye soran olmadı, Hasan ağabey sizi özlemiştik Vatan’da birleşerek geldiniz, hoşgeldiniz” sözleriyle partilileri karşıladı.

 

Doğru Yol Partisi Eski Tavas İlçe Başkanı da Vatan Partisi’ne destek verdiğini açıkladı ve “AKP ülkemizi yönetemiyor, artık sağ sol demeden bu duruma karşı vatan mücadelesi vermek gerekiyor. Hasan Korkmazcan gibi devleti yönetmiş tecrübeli ve dürüst siyasetçilere ihtiyacımız var. Vatan Partisi’nin kadrolarına güveniyoruz” dedi.

 

TAVAS’IN ALEVİ BÜYÜKLERİ: VATANSEVER ALEVİLER HDP’YE OY VERMEZ

 

Tavas’ta park ziyaretleri sırasında Tavas’ın alevi büyükleriyle görüşen Vatan Partisi heyeti Türkiye’nin bölünme sürecine ilişkin uyarılarda bulundu. Alevi büyükleri ise; “Alevileri Hdp’nin destekçisi gibi göstermeye çalışıyorlar. Biz Türk milletinin asli unsurlarıyız ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’ine çok şey borçluyuz. Ülkemizin bölünmesine izin veremeyiz, HDP’ye bizden oy yok” dedi.

 

RÜSTEM CAN: ACIPAYAM’A GÜVENİYORUZ, OYUNU BİRLİKTEN YANA KULLANACAKTIR

 

Acıpayam ziyaretlerinde ise Acıpayam’da doğup büyüyen ve halen Denizli’de avukatlık yapan Vatan Partisi milletvekili adayı Rüstem Can yurttaşlarla buluştu. Acıpayamlı hemşehrilerinin sıkıntılarını dinleyen ve sorularını yanıtlayan Rüstem Can partisinin çözümlerini anlattı, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemini belirterek Acıpayam halkından oy istedi. Esnaf gezisinin ve pazar ziyeretlerinin ardından seçim bürosu açılışı yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.