Vatan,Ziyaretlerine Baklan ve Bozkurt'ta Devam Ediyor

Vatan,Ziyaretlerine Baklan ve Bozkurt'ta Devam Ediyor

Denizli’nin tüm ilçelerinde ve merkezinde çalışma yürüten Vatan Partisi son olarak Baklan ve Bozkurt ilçelerinde pazarları, kahveleri ve esnafı ziyaret etti.

A+A-

Vatan Partisi milletvekili adayları Hasan Korkmazcan, Füsun Özçelik ve Ufuk Abalıoğlu, Baklan ve Bozkurt ilçe merkezleri ile Dağal, Boğaziçi, Çataloba, Baklan Kuyucak ve İnceler mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

 

Vatan Partisi’ni coşkuyla karşılayan vatandaşlardan pek çoğuna rozet takıldı.

 

ÜRETİCİLER İSYANDA ÇÖZÜM VATAN’DA

 

Baklan pazarını ziyaret eden Vatan Partisi yediden yetmişe tüm vatandaşları tek tek dinledi ve çözümlerini anlattı. Olumsuz hava koşullarının etkilediği tarıma bir de hükümet politikalarının ket vurduğunu söyleyen köylüler meclisteki partilerin sorunlarını çözüm üretmemesinden şikayet etti. Vatan Partisi’nin çözümlerini dinleyen köylüler, Hasan Korkmazcan’ın vekil olduğu dönemleri arıyoruz sözleriyle Vatan Partisi’ni desteklediklerini söyledi.

 

87 YAŞINDAKİ AMCA DA 30 YAŞINDAKİ ESNAF DA VATAN PARTİSİ ROZETİ TAKTI

 

Vatan Partisi’nin Baklan ve Bozkurt mahallerinde yaptığı ziyaretler sırasında çok sayıda yurttaşa Vatan Partisi milletvekili adayı Hasan Korkmazcan tarafından rozet takıldı. Vatan Partisi’nin kendilerine yeni bir umut olduğuna dikkat çeken yurttaşlar; “ Hasan Korkmazcan’ı daha önce meclise gönderdiğimiz gibi şimdi hem O’nu hem de en genç adayımızı meclise göndereceğiz. Cumhurbaşkanı, başbakan kürsülere çıkıp şehirlerimiz büyüdü diye övünüyor ama Büyükşehir’in bize getirdiği hiçbir şey yok. Hizmet alamaz olduk” sözleriyle Bütün Şehir Yasası’na tepki gösterdiler. Vatan Partisi rozeti takanlar arasında yer alan Baklan Kuyucak mahallesinin büyükleri seksen yedi, seksen üç yaşındaki yurttaşlar dikkat çekti.

 

“AKP’YE BAĞLANAN DYP’Lİ, ANAP’LI YURTTAŞLAR VATAN’DA BULUŞACAK”

 

Gittiği birçok yerde eski seçmenleri tarafından özlemle karşılanan Hasan Korkmazcan İnceler mahallesinde de eski ANAP ve DYP üyesi vatandaşlarla görüştü. Vatan Partisi’nin kurulmasına çok sevindiklerini dile getiren yurttaşlar artık sağ-sol demeden vatan davasında birleşmemiz gerek, Doğu Perinçek’in Soykırım Yalanı’na karşı mücadelesi hepimizin yüreğine su serpti” sözleriyle Vatan Partisi’ne desteklerini ifade ettiler.

 

Hasan Korkmazcan da; “13 yıldır AKP emperyalist ülkelerin memurluğunu yapıyor, BOP eşbaşkanlığını yapıyor. Sözde milliyetçi söylemleriyle sizin gibi yurtseverlerden oy alması artık mümkün değildir. AKP’nin tüm suçlarına, Cumhuriyet düşmanı uygulamalarına rağmen 13 yıldır o koltukları işgal etmesinin en önemli sebeplerinden biri karşısında güçlü bir alternatifin olmamasıydı. 15 Şubat’ta yaptığımız büyük kurultayımızla birlikte milliyetçiler, halkçılar, devrimciler ele ele verdik Bandırma Gemisi’ne bindik. Vatan Partisi bu ülkenin Kuvayi

 

Milliyesi’dir. Şimdiye kadar ne yapacağını bilemeden AKP’ye oy veren seçmenimize buradan çağrı yapıyorum, 7 Haziran’da Vatan Partisi’ne verilecek her oy ülkenin birliğine ve dirliğine verilecek oydur” seçmenlerinden Vatan Partisi’ne oy istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.