Virüs Bulaşmasın İyilik Bulaşsın

Virüs Bulaşmasın İyilik Bulaşsın

Pasvak Aşevi “Damlaya damlaya göl olur “ atasözünün somut güzel bir örneğidir. 16 yıllık hizmet geçmişinde, her yıl bir yıl öncekine göre yardım eden ve yardım alan sayısı artmış Pasvak ailesi büyümüştür.

A+A-

Yardım anlayışının özünde ,fedakarlık vardır. Fedakarlık ve sevgi paylaşıldıkça güzeldir.

Pasvak için , yapılan yardımın miktarı, tutarı ya da nasıl yapıldığından daha çok maneviyatı önemli olmuştur.

Her yaştan bağışçısı ve destekçisi bulunmaktadır

İlköğretim çağındaki harçlıklarını biriktiren çocuklarımız, kumbarasıyla gelen gençlerimiz, “bir nesi var , iki elin sesi var “diyerek 1 TL ‘ler ile bağış toplayan liseli öğrencilerimiz , bir paket tuz ile gelen teyzelerimiz, cebinden çıkardığı parayı utanarak “küçücük bir bağış yapacaktım “ diyen amcalarımız, dükkanlarında sadaka kutusunda biriken parayı getiren esnafımız, size maddi yardım yapamayız ama mutfakta yardım ederiz diyen kadınlarımız, yüzümüzde sıcacık tebessüme neden olan Denizli’mizin koca yürekli hayırseverleri iyi ki varsınız.

Her çok , azdan olur. Sizlerin destekleri ile bir aş otosunun kıvılcımı ile başladığımız hizmetimize, neredeyse tamamlanan ikinci aşevinde hizmet verecek duruma geldik.

Son olarak isminin açıklanmasını dahi istemeyen bir ailemiz sadaka kumbarasında biriken 92 TL parayı Pasvak’a teslim etti. Bu bağış ,zor günlerde çalışan personelimizi motive etti. Bu vesile ile aşevine destek olan , olamayan tüm Denizli halkına teşekkür ederiz.

Bağbaşındaki binamızda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bizde evde kalın ,virüs bulaşmasın, iyilik bulaşsın diyoruz..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.