Vurduğu Hırsız Öldü

Vurduğu Hırsız Öldü

Denizli’ye bağlı  Honaz ilçesinde ikamet eden 80 yaşındaki Cennet Çakır’ın evinde vurduğu hırsız ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı.

A+A-

Cennet Çakır evine hırsızlık için giren şahsı av tüfeği ile vurmuştu. Alınan bilgilere göre Çakır'ın vurduğu52 yaşındaki Kadir Alakuş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Altınlardan Hala İz Yok

Honaz'ın kırsal Akbaş Mahallesi'nde tek başına ikamet eden Cennet Çakır, dün saat 02.00 sularında, kırılan cam sesi ile uyandı. Çakır, verdiği ifadeye göre karşısında bir anda kar maskeli bir kişiyi görmüştü. Şahıs ile aralarında boğuşma meydana geldi. Boğuşma esnasında tek odalı evdeki soba da devrildi. Kar maskeli kişi, darp ederek, boğazını sıktığı Çakır'ın belindeki kuşak içerisindeki 10 Cumhuriyet altınını aldı. Maskeli saldırganın bir anlık dalgınlığından yararlanıp elinden kurtulmuş olan Çakır, evde bulunan ruhsatsız av tüfeğini ateşledi. Karnından vurulmuş olan şüpheli yaralı olarak kaçmaya başladı. Şüphelinin kaçmasından sonra  Çakır, yakınlarını arayarak, yardım istedi. Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine gelen jandarma ekipleri, zanlıyı yakaladı.

Jandarma Kan İzlerini Takip Etti

Tedavi amacı ile Pamukkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış olan kişinin aynı mahallede çobanlık yapan 52 yaşındaki Kadir Alakuş olduğu tespit edildi. Alakuş iddiaları reddetti ama jandarma takip ettiği izlerle Çakır'ın evinin içinde vurulduğunu belirledi. Çakır da tedbir amacı ile Honaz Devlet Hastanesi'ne götürülüp, sağlık kontrolünden geçirildi.

Çakır'ın çalınan altınları henüz bulunamazken, zanlı Alakuş, tedavi gördüğü hastanede bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.