WhatsApp web girişi! Whatsapp Web girişi nasıl yapılır?

WhatsApp web girişi! Whatsapp Web girişi nasıl yapılır?

2019 WhatsApp web girişi! Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp dünyada pek çok kullanıcı tarafından rahmet görüyor. Whatsapp Web girişi nasıl yapılır?

A+A-

2019 WhatsApp web girişi! Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp dünyada pek çok kullanıcı tarafından rahmet görüyor. Whatsapp Web girişi nasıl yapılır?

Teknolojinin gelişmesi ile ortaya çıkan uygulamalar ile kullanıcıların iletişim sağlaması daha kolay oluyor. Son zamanların popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp ise iletişim için farklı fırsatlar sunuyor. Aynı zamanda WhatsApp Web sürümü ile de bilgisayar üzerinden WhatsApp kullanılabiliyor. Peki Whatsapp Web girişi nasıl yapılır? İşte 2019 WhatsApp Web girişi! Merak edilen detaylar haberimizde... WhatsApp, akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması. Yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemeden!

WhatsApp Web'i Açmak İçin;

1- Bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin.

2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.

iOS için; Ayarlar >> WhatsApp Web'e gidin.

Android için; Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web'e gidin.

Nokia S60 için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.

Windows Phone için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.

BlackBerry için; Ekranı yukarıdan aşağıya çekin >> WhatsApp Web'e gidin

WhatsApp'ın internet sayfasını açtıktan sonra telefonunuzdan tekrar WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun.

Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın. QR kodunu tarattıktan sonra artık

WhatsApp'ı hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzda kontrol edebilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.