Yaptık, Daha İyisini Yapacağız

Yaptık, Daha İyisini Yapacağız

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam Belediye Başkan Adayı Hulusi Şevkan’a destek ziyaretinde bulundu.

A+A-

Gün boyu çeşitli etkinliklere katılan, esnaf ziyaretleri gerçekleştirilen Milletvekili Şahin Tin, “Acıpayam ilçemizin bizim yanımızda ayrı bir yeri var. Hemşehrilerimizin AK Parti’nin hizmetlerini takdir ettiğini görüyor olmak bizleri sevindirdi, ziyaretimde vatandaşlarımızın vefasına tanık oldum. 31 Mart’ta Acıpayamlı hemşehrilerimiz, her zaman olduğu gibi yine istikrara ve kendilerine hizmetkâr olanlara oy verecekler” dedi.

“SİZ İSTEDİNİZ BİZ YAPTIK, DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ!”

Acıpayam ziyaretinde AK Parti iktidarının Acıpayam ilçesine yaptığı hizmetlere de değinen Milletvekili Şahin Tin; “Acıpayam ilçemize 17 yıldır birçok hizmetler yaptık. Alaattin Barajından tutun da Akalan Barajı gibi önemli yatırımları hayata geçirdik. Göletler yaptık. Dodurgalar, Karahöyük, Yassıhöyük, Yazır, Yumrutaş gibi birçok bölgemizde yeraltı suyu basınçlı sulama sistemlerini hayata geçirdik. Dere ıslah çalışmalarının büyük bölümünü tamamladık. Bu anlamda halen projesi, planlaması ve inşaatı devam eden birçok yatırımımız bulunmakta. Şöyle geriye gidip hafızalarımızı tazelemek gerekirse, hatırlayın Denizli-Acıpayam-Antalya yolunu. Biz bu yolumuzun hizmet kalitesini yükselttik, duble yol yaptık ve ciddi bir turizm yolu haline getirdik. Sadece son 15 yıl içinde 30 yeni okul, 39’u yapılan tadilat ile yenilenmiş toplam 69 okul, 536 derslik, 853 öğretmen ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine hizmet veriyoruz.” dedi.

“ACIPAYAM’IN ŞEVKAN’A GÜVENİ DE, DESTEĞİ DE TAM!”

Milletvekili Şahin Tin, “Bu memlekete sevdalı AK davaya gönül verenler olarak, 17 yıldır Denizli’mize ve ilçelerimize büyük hizmetler yaptık, belediyecilik konusunda devrim niteliğinde eserler kazandırdık. Sadece Acıpayam ilçemizde belediyecilik hizmetleri bakımında kısaca değerlendirmek gerekirse Yüzme havuzu, Kelekçi’ye itfaiye hizmet binası, sıcak asfalt kaplamaları, 1. ve 2. kat kaplama ve yaklaşık 600 bin 700 metre kare kilit parke taşı döşemesi ile yol kumlama ve düzenleme çalışmalarını yaptık. Köprüler yaptık, menfezleri tamir edip ihtiyaç olan noktalara taş duvarlar ördük. 7 Adet halı saha, basketbol ve tenis sahaları yaptık. Mevcut parkları düzenledik ve yeni parklar yaparak meydanları mahallelerimize yakışır hale getirdik. Ücretsiz cenaze hizmetlerinden tutun da mezarlıkların tamamının temizlenmesine kadar daha nice hizmetlerimizi Büyükşehir ve ilçe belediyemiz milletimizin hizmetine sundu. Şimdi yeni projelerle daha güçlü Acıpayam için hep birlikte yürüme ve koşma zamanı gelmiştir.” dedi.

“MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA!”

Acıpayam İlçe ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmenin sonunda esnaf ziyaretleri esnasında sıcak ve samimi şekilde karşılandıklarını ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Ekonomimizin itici gücü esnaf kardeşlerimizle fırsat buldukça bir araya geliyoruz. Acıpayam ziyaretimizde sanayi esnafımız ile selamlaştık, hasbihal ettik. Şunu özellikle ifade etmek isterim ki; vatandaşımız, esnafımız ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındadır. Türkiye ve bölgemiz üzerinde ameliyat yapmak isteyenleri çok iyi biliyor ve görüyorlar. Türkiye’nin makûs talihini değiştiren AK Parti’mize yönelik saldırıları görüyorlar. Bu saldırılar karşısında AK Parti’nin yalnız olmadığını ve her zaman bizim yanımızda olduklarını ifade ediyorlar.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.