YAŞAM SAVAŞINI KAZANIP KAVUŞTULAR

YAŞAM SAVAŞINI KAZANIP KAVUŞTULAR

Ayaz ve annesi Rabia ayrı ayrı yaşam savaşı vererek, geride kalan zorlu iki ayın ardından birbirlerine kavuştular.

A+A-

İki ay önce gebeliği riskli olduğu gerekçesiyle Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden, Denizli Özel Tekden Hastanesi’ne sevk edilen anne Rabia Demir, burada 27 haftalık 900 gram bebeği Ayaz’ı dünyaya getirdi.

Tekden Hastanesi yeni doğan ünitesinde zorlu geçen tedaviden sonra Ayaz bebek sağlıklı bir şekilde taburcu olduğunu söyleyen Özel Denizli Tekden Hastanesi Eğitim Direktörü Doç. Dr. Osman Öztekin,  Ayaz bebeğin prematüre nedeniyle zorlu süreçlerden geçtiğini belirtti.

 

ANNE DE İZMİR’DE, BEBEK DENİZLİ'DE

prematüre olarak dünyaya gelen Ayaz bebek, Denizli Özel Tekden Hastanesi yenidoğan ünitesinde yaşam savaşı verirken,  doğum sonrası yüksek tansiyon nedeniyle tüm vücudunda kan pıhtılaşması oluşan anne Rabia Demir ise, sevk edildiği İzmir’de özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdi.

 

BEBEĞİNİ İKİ AY SONRA KUCAĞINA ALABİLDİ

Anne Rabia Demir, 15 gün kaldığı yoğun bakım mücadelesini kazanarak , bebeğini 2 ay sonra kucağına  almanın  mutluluğunu yaşadı.  Anne Rabia Demir,”Doğumdan hemen sonra ben de yavrum da yoğun bakıma alınmışız. Kendime geldiğimde yaşadığım en büyük mutluluk ise doktorların ve personelin bebeğimizin fotoğrafını bizimle paylaşması oldu” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.