Yasin Öztürk Bir Kez Daha Seslendi

Yasin Öztürk Bir Kez Daha Seslendi

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk , 18/04/2019 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yanıtlamasını istemi ile verdiği Acıpayam Depremi hakkındaki yazılı soru önergesine Bakanlık tarafından gönderilen cevabı kamuoyu ile paylaştı .

A+A-

Yasin Öztürk , Acıpayam depremi sonrasında ilçeye ilk ulaşan vekillerden birisi olduğunu ve yaşanan acıları en sıcak hali ile gördüğünü belirtti . 

Sonrasında Acıpayamlı hemşehrilerinden gelen şikayetler üzerine bölgeye bir kaç kez daha gittiğini söyleyen Öztürk, halkımız Hükümetten ilgi bekliyor , ben de konu hakkında Sayın Bakanın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdim , çünkü Acıpayam ivedi olarak “ Afet bölgesi “ ilan edilmeliydi ancak görüyoruz ki Köylü , Esnaf , Çiftçi değil sadece Acıpayam Belediyesi afetzede olarak görülüyor ve belediyenin İller Bankasına olan kredi borçları o da 6 ay süre ile ertelenmiş dedi . 

İYİ Parti Milletvekili Öztürk : Buradan bir kez daha yetkililere sesleniyorum , Acıpayam derhal Afet Bölgesi ilan edilmelidir , vatandaşlarımızın , esnafın , çiftçinin mağduriyeti giderilsin , kredi borçları ertelensin , Devlete olan vergi ve prim ödemeleri ötelensin sözleri ile açıklamalarını sonlandırdı .

3-005.jpg1-007.jpg2-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.