Yaşlı Adam Kanlar İçinde Kaldı

Yaşlı Adam Kanlar İçinde Kaldı

Tavas ilçesinde gerçekleşen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.

A+A-

Denizli ilinin Tavas ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü yaşlı adam ölümden döndü.

Alınan bilgilere göre, Denizli ilinin Tavas İlçesine bağlı olan Kızılcabölük Mahallesi’ndeki kaza saat 09.30 sularında meydana geldi. İddialara göre kazaya dikkatsizlik sebep oldu. Dikkatsizlik yapan otomobil sürücüsü, yaşlı bir adamın kullanmış olduğu motosiklete çarptı.

Yere Çakıldı

Çarpmanın da etkisi ile motosiklette bulunan sürücü yaşlı adam savrulup yere çakıldı. Kanlar içinde yerde kaldığı ifade edilen yaşlı adama ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Çevre sakinleri bir yandan da acil servis ekiplerine haber ettiler. Haberi alan acil sağlık ekipleri hızlı bir şekilde kaza olan yere geldi ve yaralı yaşlı adama müdahale etti. İlk müdahaleden sonra yaşlı adam ambulans ile Tavas Devlet hastanesine sevk edildi.

Alınan bilgilere göre yaralı motosiklet sürücünün durumun iyi olduğu belirtildi. Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

Görgü şahitlerine göre kazaya otomobil şoförünün dikkatsizliği sebep oldu. Kanlar içinde yere kapaklanan yaşlı adama yardıma koşuldu ve  daha sonra sağlık ekiplerinin yardımları ile hastaneye sevk edildi. Yetkililer kazaların çoğunun bu şekilde yani dikkatsizlik sonucunda olduğunu ve insanların özellikle şehir içlerinde daha dikkat etmeleri gerektiğini ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.