Yeni Dönem İçin Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yeni Dönem İçin Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yeni Dönem İçin Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

A+A-

Pamukkale Üniversitesi ve Yüksekokulları ile üniversite yurdunun sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilikte Makam Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, KYK Müdürü Alaeddin Aktaş ile diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Hasan Karahan, üniversite ile ilgili tüm sorunları ve talepleri değerlendireceklerini söyleyerek; “Zaman içerisinde bu taleplerde veya sorunlarda revizyon gerekirse o revizyonları tekrar tekrar değerlendirip huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve gereken bütün tedbirleri alacağız. Bu konuda Denizlili vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, veliler ve öğretim üyelerimiz müsterih olsunlar. En huzurlu şekilde 2017-2018 eğitim-öğretim yılını geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Halil Dirik slayt eşliğinde katılımcılara, üniversite yerleşkesi, yerleşke çevresi ve ilçelerde bulunan MYO’da alınan ve alınacak olan güvenlik tedbirleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.