Yeni Salondan Müjdeli Haber

Yeni Salondan Müjdeli Haber

2014 senesinde kurulmuş olan Pamukkale Belediyesi, ilçeye yakışan, modern, doğaya uyumlu Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda ilk toplantısını yaptı. Toplantıdan öğrenicilere bir de müjde çıktı.

A+A-

YENİ SALONDAKİ İLK TOPLANTIDA ÖĞRENCİLERE MÜJDELİ HABER VAR

 

Pamukkale Belediye Meclis Salonu’ndaki ilk toplantıdan Pamukkale sınırları içinde ikamet eden öğrencilere güzel haberin çıktı. Her sene olduğu gibi bu sene de lise ve ortaokul öğrencilerine eğitim yardımında bulunacak Pamukkale Belediyesi, yeni salondaki ilk toplantıda 2018 - 2019 eğitim yardımı miktarını ve öğrenci sayısını tespit etti. Başkan Hüseyin Gürlesin, kararın tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyip, İlçede ikamet eden öğrencilere ve dolaylı olarak maddi durumu yetersiz ailelere desteklerinin her sene olduğu gibi bu senede süreceğini, 8 ay süreli eğitim yardımının ayrıntılarının Belediye Meclis Toplantısında netleştirdiklerini söyledi.

 

Pamukkale Belediye Meclisi’nin almış olduğu karar ile 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde toplamda 2500 öğrenciye eğitim yardımı verilecek. 8 aylık eğitim-öğretim döneminde, 1250 lise öğrencisine aylık 90 TL; 1250 ortaokul öğrencisine ise aylık 70 TL eğitim yardımı yapılacak.

 

Ayrıca mecliste alınan karar ile Pamukkale Belediyesi, İspanya’nın Ourense şehrinde 3-5 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği’nin genel kuruluna katılımda bulunacak.  Başkan Gürlesin, şehirlerin artan turist sayılarının, termal turizmi dünya çapında daha iyi tanıtmak amacı ile yapılan ve yapılacak girişimlerin, ülkelerin birbirleri ile iletişimi ve ortak yapılacak çalışmalar için istişarelerde bulunmak amacı ile meclisimizin onayladığı heyet ile beraber katılacaklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.