Yeni Yönetimden Başkan’a Ziyaret

Yeni Yönetimden Başkan’a Ziyaret

Bir süre evvel görevin başlamış olan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ettiler.

A+A-

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Osman Zolan, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyelerine bundan sonra yapacak oldukları çalışmalarda başarılar diledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı bir zaman evvel genel kurullarını bitirmiş olan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundular. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Osman Zolan, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont, yönetim kurulundaki üyeler ve Seval Gebeş de vardı.

Beraber Güzel İşler Yapacağız

Başkan Osman Zolan, Mimarlar Odası seçimlerini kazanarak göreve başlamış olan Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi ve tüm çalışanlara hayırlı, uğurlu olsun dileklerini iletti. Başkan Zolan, İnşallah beraber güzel işlerin altına imza atacaklarını ifade etti.

Her Türlü Katkı İçin Hazırız

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont’sa ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmasında, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ile güzel, yararlı toplantılar yaptıklarını, katkıda bulunabilecekleri şeyler olursa, Mimarlar Odası olarak ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını ve destek vereceklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.