Yeniçağ 20 Yaşında

Yeniçağ 20 Yaşında

13 Eylül 2002'de "Dünyayı Türkçe Okuyun" sloganıyla okurlarının karşısına çıkan YENİÇAĞ yayın hayatında 19 yılı geride bırakıp 20. yaşına ulaştı.

A+A-

Konu ile alakalı Yeniçağ imtiyaz sahibi Ahmet Çelik şu açıklamayı yaptı:

"İlk sayısından bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesi olan Türk Milliyetçiliği temelindeki yayın çizgisi ve milletin birliği, vatanın bütünlüğü konusundaki hassasiyeti ile ülkenin milli mevzisi oldu.

Bu süreçte; gazete merkezi ve yazarları defalarca saldırıya saldırıya uğradı, binası önünde protesto mitingleri yapıldı.

Her türlü ekonomik ambargoya maruz bırakılıp dağıtımı engellendi, reklam ve ilan almaması için her türlü gayret gösterildi. 

Finansı iktidar tarafından sağlanan havuz medyasının bile bir kısmının kapandığı süreçte YENİÇAĞ büyük zararlara rağmen bağımsızlığını koruyarak yayın hayatını bugüne kadar sürdürdü.

Bu mücadelede tek destekçimiz okurlarımız oldu. Onlardan aldığımız güçle başardık. Bundan sonrası için de güvencemiz ve dayanağımız olan okurlarımızın desteğiyle nice 20 yıllar boyunca milletin sesi olmayı sürdüreceğiz.
Şimdiden Türk milliyetçiliği tarihinde ve Türk basın tarihinde hak ettiğimiz şerefli yeri almış olmak en büyük ödülümüzdür. Hep birlikte nice yıllara..."

Ahmet Çelik Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.